Eveline Sint-Nieklaas

In mijn werk als secretaresse en later als officemanager zag ik dat ondernemers vaak verzanden in allerlei randtaken. Door de snelle groei van hun onderneming zag ik veel taken niet efficient opgepakt worden of op een hele hoge stapel verdwijnen, belangrijke taken worden vergeten en to-do-list blijft groeien. Veel stress en slapeloze nachten als resultaat.

 

Groeiende klein bedrijven missen een rechterhand, een spin in het web een assistente die zorgt dat alles op rolletjes loopt. Een fulltime assistent is vaak overbodig, maar ondersteuning voor een paar uur per week voor een ‘stok achter de deur’ is de ideale oplossing.

Wat is belangrijk vind in mijn werk is werkplezier, uitdaging en toegevoegde waarde. Ik vind het fantastisch te zien dat door mijn ondersteuning de ondernemer weer kan doen wat hij wil doen. Door structurele randtaken uit te besteden aan zijn persoonlijke assistente. Vraag mij niet je administratie bij te houden of sales gesprekken te voeren, laat mij mijn talenten gebruiken als plannen, organiseren en uitvoeren.

Naast mijn werkervaring en opleiding secretaresse, heb ik bijna de Business Expert Academy afgerond. Hier heb ik van A tot Z de Online Marketing eigen gemaakt!

Contact

email: hallo@vable.nl

telefoon: 06-45010744

Adres:
Boendersweg 6
‘s-Gravendeel
(in de Hoeksche Waard)
Midden Nederland

kvk: 71828532